Lunterse bedrijvengids

Asperges, vers van het land!

Veluwse Aspergeboerderij

's Morgens vroeg gestoken gewassen en gesorteerd en gelijk in de winkel. Verser kunnen de asperges niet, en dat kun je proeven. Naast asperges verkopen wij ook kersen en andere boerderijproducten, waronder eieren, aardappelen en peren.


Verser dan vers

De Veluwse Aspergeboerderij is al jaren een begrip in de wijde omgeving. Wij verkopen in onze winkel tijdens het aspergeseizoen dagelijks superverse asperges van ons land. ‘s Morgens vroeg gestoken gewassen en gesorteerd en gelijk in de winkel. Verser kan het niet en dat kun je proeven.
In 2005 hebben een groot aantal kersenbomen geplant waardoor we nu ook kersen uit eigen bongerd kunnen verkopen, in 2012 is er een overkapping over de kersenbomen gemaakt die open en gesloten kan, hierdoor hebben wij vroeger kersen en kunnen langer plukken.

Diverse boerderijproducten

Wij verkopen in onze Boerenlandwinkel naast de seizoenproducten (Maart tot eind juni asperges, daarna kersen en in de winter boerenkool) allerlei boerderijproducten, waaronder scharreleieren (dagelijks vers van eigen kippen) aardappelen, appels, peren en uien en sinds kort echte boerenkaas.
In de loop van de tijd is de winkel fors uitgebreid en hebben wij nu een groot aantal artikelen die met het boerenland gemeen hebben.

Rustpunt tijdens uw fietstocht

Enkele fietsroutes, waaronder de Hap en Trap- en de Wald-Knorroute, kunnen ons bedrijf als rustpunt nemen, er is in de winkel een zitje gemaakt waar u iets kunt gebruiken.

Veluwse Aspergeboerderij

  • Apeldoornseweg 198
  • 6731 SC Otterlo

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op