Lunterse bedrijvengids

Van Trierum Metaalbewerking BV

Van Trierum Metaalbewerking BV

Van Trierum Metaalbewerking is breed georiënteerd in de markt van onderdelenfabricage en (sub-)assemblage voor met name de Apparatenbouw, de Medisch-, Orthopedische en de Maritieme Industrie. Onze bedrijfsprocessen lopen conform de ISO 9001:2015 certificering. Voor de medische producten is Van Trierum Metaalbewerking ISO 13485:2016 gecertificeerd.


Het goed geoutilleerde verspanende machinepark in onze temperatuur geregelde productiewerkplaats is toegespitst op (klein-)seriematig werk vanaf 25 stuks. Van Trierum Metaalbewerking heeft de beschikking over een brede range aan bewerkingsmachines (t/m 5-assige productie), een geconditioneerde meetkamer en assemblageruimte. Binnen de Fijnmechanische Industrie is sinds de oprichting in 1990 een solide naam opgebouwd als betrouwbare en flexibele partner in business.

Om onze klanten op een juiste manier te kunnen bedienen, beschikken wij over een modern machinepark met diverse automatiseringsoplossingen waaronder robots. Op onze website kunt u een actuele machinelijst downloaden. Daarnaast hebben wij een groot netwerk met partners voor externe processen. Door het brede aanbod van diensten zijn wij voor machinebouwers een echte totaalleverancier waarbij wij de klant ontzorgen door kwaliteit en leverbetrouwbaarheid!

Meer weten over ons bedrijf: Bezoek onze website voor meer informatie en foto’s

Van Trierum Metaalbewerking BV

  • Kauwenhoven 41
  • 6741PW Lunteren

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op