Lunterse bedrijvengids

Uitstekende service en degelijk advies

Van Manen Verhuur & Service

Uitstekende service en degelijk advies staan bij ons hoog in het vaandel. We staan 6 dagen per week van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat voor u klaar met een goed onderhouden en gekeurd machinepark. Wij verhuren voornamelijk verreikers. Daarnaast beschikken we over torenkranen, hoogwerkers, schaarliften, shovels en minigravers. Ook voor speciale machines zoals een zaagkloofmachine kunt u bij ons terecht.


Hoogwerkers

U kunt bij ons terecht voor verschillende hoogwerkers. De schaarlift van 8 meter bijvoorbeeld is een kleine en wendbare machine. Deze is op een vlakke ondergrond makkelijk verplaatsen. Handig voor de montage van plafonds, elektriciteit, verlichting, e.d. De hoogwerkers uit ons assortiment zijn breed inzetbaar, want we hebben ook rupshoogwerkers.

Torenkranen

Mobiele torenkranen zijn flexibel, heel efficiënt en breed inzetbaar. Wij hebben de beschikking over vijf Spierings torenkranen. Dit zijn hydraulische vouwkranen van 30, 40, 48 en 60 meter (vlucht) en met een maximale last van 10ton. Onze vakkundige kraanmachinisten helpen u graag de klus te klaren, maar u kunt deze kranen ook zonder machinist huren.

Verreikers

De naam zegt het al: verreiker. Je kunt er even niet bij. Wij wel. Voor lichte en zware transporten, personen en materialen. Onze verreikers kunnen worden uitgevoerd met diverse hulpstukken zoals een werkbak, een vaste jib of een jib met lier. Grondverzet, palletvervoer of werken op hoogte: onze verreikers zijn breed en snel inzetbaar.

Van Manen Verhuur & Service

  • Hessenweg 126
  • 6741 JR Lunteren

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op