Lunterse bedrijvengids

Van Egdom Electrotechniek Logo

Domotica, beveiliging of zonnepanelen

van Egdom Electrotechniek b.v.

Hi-tech Van Egdom is een bedrijf waar kwaliteit en veiligheid voorop staan. Of het nu om de domotica-installatie van uw woning, de beveiliging van uw bedrijfspand of de installatie van zonnepanelen op uw veeschuur gaat, bij Van Egdom staat uw veiligheid voorop. Dit vraagt een gedegen installatie, van goede kwaliteit, wat wij u graag bieden. Ons bedrijf is erop gericht een tevreden klantenkring op te bouwen in de verschillende disciplines waarin wij actief zijn. Dit zijn onder andere: Beveiliging, elektrotechniek, domotica, telematica, proces-besturing, klimaattechniek en (huishoudelijke) apparatuur.


Elektrotechniek

Woningbouw  |  Utiliteitsbouw  |  Scholen  |  Midden- en kleinbedrijf  |  Particulieren  |  Agrarische sector

Domotica

Uw huis of kantoor automatiseren om energie te besparen, langer zelfstandig te kunnen blijven wonen of gewoon omdat u het gemakkelijk vindt.
Denkt u bijvoorbeeld aan het op afstand aansturen van verlichting, gordijnen, rolluiken, de vijverpomp of bijvoorbeeld de garagedeur. Bediening vanaf uw iPhone of Android toestel is steeds vaker mogelijk!

Telematica

Wij zijn u graag van dienst op het gebied van Telematica. Wij bieden onder andere dataverbindingen, computernetwerken en telefoonverbindingen.

Klimaattechniek

Of het nu om wonen of werken gaat, het is voor ons vanzelfsprekend dat dit gebeurt in een aangenaam klimaat.
Hi-tech Services Van Egdom is u graag van dienst op het gebied van verwarming, verkoeling en luchtbehandeling.

Beveiliging

Prettig wonen of werken begint met een goed beveiligd huis of bedrijfspand. Naast degelijk inbraakwerend hang- en sluitwerk biedt een elektronisch alarmsysteem een uitstekende aanvulling. De aanschaf van een alarmsysteem is een investering die zich altijd laat terugverdienen. Immers een inbraak, een brand of een andere calamiteit kan grote gevolgen hebben voor uw gezin of personeel. Bij ons staat veiligheid op de eerste plaats.

Camerabewaking

Alles in beeld met camerabewaking. Wij bieden oplossingen op maat. Vraag gerust naar de mogelijkheden, voor bedrijf en/of particulier!

Alarmsystemen

Wij bieden voor elke situatie een oplossing. Zowel draadloos als bekabelde inbraak- en brandalarmsystemen.

Witgoed

Bij Van Egdom staat kwaliteit op de eerste plaats. Vandaar dat wij ook alleen topmerken in ons witgoed assortiment hebben. U kunt bij ons terecht voor verkoop en reparatie van huishoudelijke apparaten zoals wasmachine, droger, stofzuigers en keukeninbouwapparatuur. Wij zijn dealer van onder andere ASKO, MIELE, LIEBHERR en SIEMENS.
Wij leveren aan bedrijven en particulieren!

van Egdom Electrotechniek b.v.

  • Lunterseweg 90
  • 6741 WH Ede

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op