Lunterse bedrijvengids

Saab en Volvo auto specialist

Van Dijk autotechniek

Door ons te richten op twee merken, Saab en Volvo, krijgen we veel ervaring hierin. Door deze ervaring kunnen gerichter onderhoud doen. En kunnen we ook onze gereedschappen en magazijn hierop inrichten. Ook voor het stellen van een diagnose bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze ervaring en de merk specifieke apparatuur voor het uitlezen van uw auto willen we u praktijk gericht van dienst zijn.


Merkspecialist Saab

Als een onafhankelijke Saab specialist kunnen wij als geen ander uw Saab onderhouden, repareren en indien nodig een juiste diagnose stellen. Wij hebben alles in eigen huis om uw Saab te onderhouden zoals airco vullen/reparatie, software update op uw motormanagement noem het maar. Uw Saab is bij ons in vakkundige handen.

Merkspecialist Volvo

Van Dijk autotechniek is uw merk specialist voor uw Volvo. Wij beschikken over een ruime en gedegen kennis en ervaring van zowel de oudere auto als de moderne auto.

Ook voor het stellen van een diagnose bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over de merk specifieke apparatuur voor het uitlezen en diagnosticeren van uw Volvo.

Van Dijk autotechniek

  • Meulunterseweg 82
  • 6741HP Lunteren

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op