Lunterse bedrijvengids

Het Lorkenbos Logo

Knusse en moderne vakantiebungalows

Vakantieoord Het Lorkenbos

Het Lorkenbos is een door naaldbomen omringd vakantiepark, aan de zuidkant van het Veluwse dorpje Otterlo. Hier staan smaakvol ingerichte, knusse en moderne vakantiebungalows aan de rand van heide en bos te wachten op mensen die op vakantie komen. De bungalows zijn geschikt vanaf 2 personen tot groepen van 16 personen.


Het Lorkenbos ligt direct aan diverse fietsroutes en wandelroutes. Al fietsend is het mogelijk om de natuur te gaan verkennen over de fietspaden die dwars door omringende natuurgebieden gaan. Of ga lekker wandelen met uw hond bijvoorbeeld.

Het Lorkenbos is een rustig vakantiepark op de Veluwe. In de beginjaren kwamen onze gasten vooral uit de Randstad om een gezonde, frisse neus te halen. Tegenwoordig komen onze gasten uit het gehele land mede omdat De Veluwe centraal in Nederland ligt. Sinds 1954 is er veel veranderd, maar de kern, waar alles om draait is: “Het Lorkenbos is een natuurlijk plek waar mensen écht tot rust kunnen komen.”

U kunt bij ons vakantiebungalows huren, maar ook familiehuizen en ruime kampeerplekken.

Wij beloven geen gedoe, grote feesten of veel georganiseerde activiteiten. Hier kunt u gewoon de natuur gaan ontdekken. In alle rust. Samen of alleen.

We hebben in de receptie ook tips voor een dagje weg, maar op Het Lorkenbos ben je eigenlijk IN het bos. En daar MOET je bij stilstaan.

Vakantieoord Het Lorkenbos

  • Mosselsepad 64
  • 6731 SM Otterlo

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op