Lunterse bedrijvengids

Gemakswinkel inclusief huishoudelijke afdeling

Readshop

Een enorm assortiment aan tijdschriften, boeken, kantoor- en cadeauartikelen. Onze producten zijn online te bestellen en af te halen in de winkel in Lunteren, maar u bent natuurlijk ook altijd welkom om een kijkje te nemen in ons aanbod in de winkel. Onze winkel is rolstoelvriendelijk.


Boeken, tijdschriften en andere leeswaren

The Read Shop draagt deze naam niet voor niets. Bij ons vindt u een enorm aanbod aan boeken waardoor er voor ieder wat wils te vinden is. Of u nou op zoek bent naar een mooie historische roman of een spannende literaire thriller; in onze boekenshop vindt u ongetwijfeld het perfecte boek. Op het gebied van non-fictie hebben we eveneens een grote collectie voor u. Bent u niet zo van de boeken? The Read Shop is tevens een tijdschriftenwinkel. Van voetbalbladen tot kindertijdschriften en van roddelbladen tot tijdschriften rondom psychologie. Bovendien bent u voor dagbladen net zo goed aan het juiste adres in onze boekenwinkel te Lunteren.

Cadeau- en kantoorartikelen

Bij The Read Shop bent u aan het juiste adres voor diverse cadeaus. Zo vindt u bij ons cadeaubonnen die u leuk kunt verpakken met bijvoorbeeld één van onze wenskaarten. Ook op het gebied van kantoorartikelen kunt u in onze kantoorboekhandel terecht. Zo hebben wij onder meer verschillende schrijfwaren, papiersoorten en kantoormachines in ons assortiment.

Stomerij

Buiten het feit dat wij bekend staan als dé boekenwinkel in Lunteren, kunt u ook bij ons terecht voor het stomen van uw kleding. In het pand van The Read Shop vindt u namelijk een stomerij. Hier kunt u kleding en andere textielwaren brengen om deze te laten wassen en reinigen.

Readshop

  • Dorpsstraat 103
  • 6741 AD Lunteren

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op