Lunterse bedrijvengids

STTN is groothandel in grind en split

STTN

Wij hebben een groot assortiment grind en splitsoorten. Van Yellow Sun split tot Carrara split. Wij hebben grind dat geschikt is voor verschillende toepassingen, van oprit tot vijver en van parkeerplaats tot tuinpad. Wij leveren onze producten in diverse soorten, maten en kleuren. U kunt kiezen voor levering van uw grind in een Big Bag of losgestort (vanaf 10.000 kilo).


In 1996 is STTN zich gaan richten op het importeren van natuursteen tuinproducten en inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met een groot assortiment natuursteen producten zoals basalt split, carrara grind en witte grind. Wij hebben inmiddels ongeveer 100 verschillende soorten natuursteen producten en leveren de natuursteen in verschillende maten. Split en grind leveren wij verpakt per bigbags van 500, 750, 1000 of 1500 kg. of logestort vanaf 10.000 kg. In ons assortiment vindt u ook breuksteen en reuzen keien.

Op onze opslag van 12.000 m² worden onze producten eigenhandig verpakt. Door onze rechtstreekse import en internationaal transport kunnen wij scherp en snel door heel Nederland leveren. Wij leveren onze producten met eigen vervoer af.

Bent u geïnteresseerd in onze split, grind of ander producten, of bent u in de buurt, dan bent u ook van harte welkom om onze producten op ons terrein te komen bekijken. Heeft u overige vragen of opmerkingen? U kunt ons altijd bellen op tel: 0318 – 482856. Ook kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier. Dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

STTN

  • Postweg 207
  • 6741 MK Lunteren

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op