Lunterse bedrijvengids

Stoffeerderij Klok: de woonspecialist bij u in de regio

Stoffeerderij Klok

Stoffeerderij Klok is het adres voor uw complete woning- en projectstoffering. Wij bieden u een ruim assortiment in vloer- en raamdecoratie en binnen- en buitenzonwering.​ Elk product wordt op de millimeter nauwkeurig ingemeten. Wij geven vooraf een heldere prijsopgave om verrassingen achteraf te voorkomen.


Vloeren

Een goede vloerbedekking verhoogt uw leef- en woongenot. De keus aan tapijt, vinyl, PVC, laminaat , linoleum en vloerkleden is bij Stoffeerderij Klok dan ook erg groot.

De diverse merken hebben een goede prijs / kwaliteitsverhouding. Kom alvast in de stemming op deze pagina, voor de echte vloeren bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom. Ook komen wij vrijblijvend met stalen aan huis.

Stoffeerderij KLOK levert voor u de mooiste raamdecoratie op maat.

Raamdecoratie komt in verschillende vormen en maten, maar heeft een aantal eigenschappen gemeen. Ze zorgt voor privacy, verduistert je kamer en is een bepalende factor voor de sfeer in een ruimte.

Of u nu gaat voor stijlvolle jaloezieën die je op gewenste hoogte kunt open- of dicht doen of heerlijke, dikke gordijnen, Stoffeerderij KLOK heeft een ruim en gevarieerd aanbod raamdecoratie.

Stoffeerderij Klok

  • Molenparkweg 29
  • 6741 ZP Lunteren

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op