Lunterse bedrijvengids

Schildersbedrijf Vliem Logo

Kwalilteit & Servicegericht

Schildersbedrijf Vliem

Eigenaren van woningen en gebouwen die houden van kwaliteit, werken graag samen met Schildersbedrijf Vliem uit Lunteren. En dat is niet zomaar. Of we nu een interieur of een exterieur schilderen, of we nu behangen of beglazen: u herkent in ons werk de hand van de vakman. De vakman met oog voor detail. Spreekt dat u aan? Zoekt u een schildersbedrijf dat uw pand de aandacht geeft die het verdient? Dan is het goed dat u met ons kennismaakt!


Onze diensten van schilderwerk tot het zetten van glas

Bij Schildersbedrijf Vliem kunt u terecht voor écht vakmanschap op het gebied van:

  • Schilderwerk
  • Kleuradvies
  • Glas & Beglazing
  • Behang & wandafwerking
  • Planmatig Onderhoud

Wij leveren goede kwaliteit schilderwerk voor een mooie prijs. Vanwege onze jarenlange ervaring in het vak, kunt u uitstekend schilderwerk van ons verwachten. Schilderwerk dat eerst een grondige voorbehandeling ondergaat en uiteindelijk de uitstraling van uw huis of gebouw versterkt. Om de juiste verfkleuren te bepalen geven wij u ook graag een persoonlijk kleuradvies.

Om de kwaliteit van ons schilderwerk te blijven waarborgen, kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud en restauratiewerkzaamheden. Samen met u maken wij een onderhoudsschema van minimaal 10 jaar, zodat u altijd inzicht heeft in uw onderhoudsuitgave. Door het maken van een onderhoudsschema bent u in ieder geval 10 jaar lang verzekerd van optimaal schilderwerk. Dat betekent onbezorgd genieten van het schilderwerk van uw woning of (kantoor) gebouw.

Een compleet dienstenpakket

Bij ons kunt u naast schilderwerk, ook terecht voor aanvullende diensten zoals het zetten van beglazing, het behangen en afwerken van wanden en het repareren van houtrot in kozijnen met behulp van Repair Care. Voor alle soorten glas en behang zijn wij in te schakelen. Wij zijn daarnaast erkend glaszetter en  Onderhoud NL Garantie gecertificeerd, dus ook hierin bent u bij ons verzekerd van optimale kwaliteit.

Schildersbedrijf Vliem

  • Kruisbeekweg 22
  • 6741 NG Lunteren

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op