Lunterse bedrijvengids

Safeinspect: uw partner in veiligheid

Safeinspect

Risico's. Ze zijn nooit helemaal af te dekken. Als ondernemer met of zonder personeel weet u dat als geen ander. Maar wie de risico's kent, kan ze beheerbaar maken en daarmee de veiligheid vergroten. Safeinspect is uw CCV-gecertificeerde partner in veiligheid met een breed aanbod in diensten. Wij zorgen ervoor dat u en uw medewerkers aan alle nodige veiligheidsnormen voldoen. Dat geeft rust in een risicovolle omgeving.


Bedrijfshulpverlening
Een goed opgeleide bhv’er kan in crisissituaties levens redden en schade beperken. Wij zorgen voor uw organisatie graag de training bedrijfshulpverlening. Zodat uw bhv’er bij calamiteiten het hoofd koel weet te houden en daadkracht kan combineren met deskundigheid.

VCA
Snel een VCA-certificaat nodig voor uzelf of uw medewerkers? U belt en wij sturen u direct de boeken toe. Op korte termijn kunt u een cursus volgen en examen doen. Beide op dezelfde dag. Vanaf zes cursisten bieden wij een incompany training aan inclusief examen.

Veiligheidstrainingen
Veiligheid op de werkvloer is van groot belang voor zowel werkgever als werknemer. De veiligheidstrainingen van Safeinspect leren u veilig om te gaan met een vorkheftruck, een hoogwerker, een hijsinstallatie etc.

Code-95
Een beroepschauffeur is verplicht nascholing te ontvangen. De cursusuren BHV en VCA die hij of zij bij Safeinspect heeft gevolgd, kunnen meetellen mee voor Code-95.

En er is nog veel meer mogelijk.

Kijk op www.safeinspect.nl

Safeinspect

  • Kauwenhoven 38
  • 6741 PW Lunteren

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op