Lunterse bedrijvengids

Restaurateur van monumenten

Restauratiebedrijf Verwoerd

Restauratiebedrijf Verwoerd restaureert onder meer monumentale woningen, herenhuizen, kerken, boerderijen en andere rijksmonumenten. Dat doen we met behoud van de monumentale waarde. En in nauwe samenwerking met de opdrachtgever.


Monumentenzorg met aandacht

Monumentale panden zijn het waard om goed te onderhouden. Met onze kennis en ons traditionele vakmanschap behouden we monumenten voor de volgende generatie. Dat doen we met liefde voor de historie en met aandacht voor toekomstig, duurzaam gebruik. Alleen het beste resultaat is goed genoeg. Daarom werken we heel consciëntieus. We voelen ons betrokken en verantwoordelijk en werken graag nauw samen met u als opdrachtgever.

Onze werkwijze

Alleen het beste is goed genoeg. Of het nu gaat om onderhoud, restauratie of verduurzaming van uw monument. Daarom voeren we uw opdracht uit van A tot Z, met behoud van de originele materialen, onderdelen en kenmerken. Het hele proces hebben we strak georganiseerd. Van eerste gesprek tot en met uitvoering. We houden ons aan afspraken, planningen en kwaliteitsnormen. We doen ons werk vol overgave en aandacht, en we werken met hart en ziel samen met de klant.

Restauratiebedrijf Verwoerd

  • Meulunterseweg 39
  • 6741 HL Lunteren

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op