Lunterse bedrijvengids

Restaurant De Vergulde Leeuw Logo

Meer dan een eethuis

Restaurant De Vergulde Leeuw

Welkom bij Eethuys, Café, Slijterij “De Vergulde Leeuw” in Harskamp. Bij ons ben je op het juiste adres voor een ambachtelijke maaltijd, een gezellig drankje of gewoon even lekker terrassen.


De Vergulde Leeuw is bij uitstek geschikt om lekker en betaalbaar uit eten te gaan, om aan te doen na een vermoeiende fietstocht of gewoon een drankje te drinken aan onze bar of op het terras.
Onze keuken is Nederlands met een Veluws accent. Een kleine tip, onze pannenkoeken zijn overheerlijk! Op ons verwarmde terras kunt u nog tot lang in het seizoen buiten genieten.
Wij beschikken tevens over gratis WiFi en een oplaadpunt voor fietsen. De deuren werden voor het eerst geopend in 1893, dus je kunt gerust spreken van een nostalgisch plekje op de Veluwe.

 

Wij verzorgen ook recepties, bieden vergaderruimte en zijn heel geschikt voor een bedrijfsetentje, verjaardag, jubileum, bruiloft of afscheidsborrel. Wij bieden diverse soorten buffetten. Van luxe hapjes tot bitterballen. Jaren 70 muziek of liever moderne top 40 muziek. Er zijn bij ons talloze mogelijkheden om uw feestje geheel naar uw wensen te laten verlopen. Vraagt u ons gerust naar de mogelijkheden.

Behalve een restaurant en café beschikken wij ook over een slijterij met een bijbehorende “slijterij-catering-service”. Deze biedt de mogelijkheid voor het huren van verschillende types tapinstallaties en partytenten.

Restaurant De Vergulde Leeuw

  • Dorpsstraat 134
  • 6732 AH Harskamp

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op