Lunterse bedrijvengids

Passie voor Financieel Advies

Passie voor Financieel Advies

Passie voor Financieel Advies

Niemand wil zorgen hebben over zijn financiële situatie. Ik ben Passie voor Financieel Advies gestart, omdat ik mensen rust en overzicht wil geven in hun financiële situatie.


Er kunnen namelijk momenten zijn dat u behoefte heeft aan advies over belangrijke financiële beslissingen. Het is dan prettig als u een adviseur heeft die oprecht naar u luistert en het advies afstemt op uw situatie. Een adviseur die met u mee denkt en die samen met u kijkt naar de best mogelijke oplossing voor uw wens. Dit kunnen wensen zijn met betrekking tot de aankoop van uw eerste woning of wilt u kijken of de huidige hypotheek nog past bij uw persoonlijke situatie. Misschien wilt u een sabbatical of eerder met pensioen en wenst u advies over hoeveel vermogen u nodig heeft en hoe u dit het beste kan bereiken. Ik kijk graag met u naar de beste mogelijke oplossing voor uw wensen.

Bij Passie voor Financieel advies kunt u onder andere terecht voor een onafhankelijk advies over:

Hypotheken
Vermogensopbouw
Particuliere verzekeringen

Zoals de naam al aangeeft is passie één van de kernwaarde van mijn bedrijf. Passie voor u als klant om er voor te zorgen dat u het advies krijgt dat is afgestemd op uw situatie en waarmee u uw financiële doelen kan behalen, zodat u zich gerust kan voelen over uw financiële situatie.

Heeft u behoefte aan een goed gesprek over uw financiële wensen? Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

Stephan Wilderbeek

Passie voor Financieel Advies

  • De Haverkamp 35
  • 6741 PM Lunteren

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op