Lunterse bedrijvengids

VPVA Lunteren

Uw allround notariskantoor voor particulier en ondernemer. Dat is Van Putten Van Apeldoorn notarissen.

Notariskantoor van Putten van Apeldoorn

Als vestiging in Lunteren maken we met ons team (6 personen) onderdeel uit van de totale VPVA organisatie van zo’n 70 medewerkers. Graag staan we voor u klaar om u te adviseren over al uw (levens)vragen. In een warme omgeving en een goede sfeer helpen we zowel de particulier als de ondernemer die behoefte heeft aan persoonlijk advies en maatwerk. U kunt altijd snel bij ons terecht en nemen graag de tijd voor u.


Sinds 1 juli 2016 ben ik werkzaam als notaris op ons kantoor in Lunteren, waar ik sinds 2009 al kandidaat-notaris ben.

Ons kantoor in Lunteren is een laagdrempelig dorpskantoor, waar persoonlijke aandacht voorop staat en waar ook de meer specifieke zaken door een hoog eigen kennisniveau en de samenwerking met Ede prima hun weg vinden. Als notaris wil ik midden in de samenleving staan en oog hebben voor de menselijke verhoudingen. Ik ben graag uw aanspreekpunt voor alle vragen en adviezen op notarieel gebied.
Samen met mijn team van medewerkers verwelkom ik u graag op ons kantoor aan de Dorpsstraat 3 te Lunteren.

Van testament en overdracht van uw woning tot het adviseren van de MKB ondernemer zowel privé als zakelijk. Persoonlijk advies en maatwerk, al jaren een begrip in Lunteren.

Maarten Vriens, notaris
Lunteren
0318 48 31 51
vpvanotarissen.nl

Inloopspreekuur Westhoffhuis
Elke laatste vrijdag van de maand hebben wij in het Westhoffhuis een gratis inloopspreekuur van 16:00 uur-17:00 uur. Klik hier voor meer informatie.

Notariskantoor van Putten van Apeldoorn

  • Dorpsstraat 3
  • 6741 AA Lunteren

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op