Lunterse bedrijvengids

Stroomberg Makelaardij Logo

Stroomberg Makelaardij Lunteren

Makelaardij OG Stroomberg

Uw eigen woning verkopen, of uw droomhuis aankopen, is niet zomaar iets. Er zijn vele aspecten en zaken die hierbij een rol spelen en aan de orde komen.


Stroomberg makelaardij helpt u hier graag bij, het complete traject geheel voor u verzorgen is ons beroep en onze passie. We hebben hier dan ook al meer dan 25 jaar ervaring mee, ons kantoor is al sinds 1992 als NVM kantoor in Lunteren gevestigd.
Onze dienstverlening is service- en kwaliteitsgericht, we zijn zakelijk en betrouwbaar. Ons team is jong en enthousiast en we hebben naast een goede marktkennis, ook kennis op juridisch, bouwkundig en regionaal vlak.

We durven reëel met onze klant mee te denken, op deze manier houden we onze service en kwaliteit hoog.
Onze werkzaamheden en diensten worden uitgevoerd volgens de erecode van de NVM, onze medewerkers staan voor deskundigheid, objectiviteit en betrouwbaarheid.

Stroomberg makelaardij is naast de woningmarkt ook gespecialiseerd en gecertificeerd in bedrijfsonroerendgoed (BOG). Naast aan- en verkoopdiensten, bieden wij ook waardebepalingen, advies en taxaties aan.
Deze laatste kunnen wij zowel als NVM-, NWWI- en BOG-rapporten uitvoeren.

Uiteraard kunnen we u ook helpen met het  vinden van de juiste hypotheek en verzekering. Kortom van alle markten thuis, deskundig en gecertificeerd. U kunt van ons dus een objectief en reëel advies verwachten.
Nieuwsgierig geworden of persoonlijk kennis met ons maken?

wij stellen ons graag aan u voor!
Team Stroomberg Makelaardij o.g.

Makelaardij OG Stroomberg

  • Molenparkweg 10
  • 6741 ZR Lunteren

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op