Lunterse bedrijvengids

Isolatieverkoop Logo

Isolatieverkoop.nl

Isolatieverkoop.nl

Isolatieverkoop.nl voor al uw isolatiemateriaal, Voor EPS, XPS, PIR, GLASWOL, STEENWOL, FOLIES en TOEBEHOREN bent u bij ons aan het juiste adres.


Het verwarmen van ruimtes in woningen leidt tot de uitstoot van het broeikasgas CO2 en schaadt het klimaat. Besparen op het energiegebruik voor ruimteverwarming is simpel. Isolatie kan het aardgasverbruik in woningen met maar liefst 35% verminderen. Naast het klimaat trekt ook de bewoner zelf profijt van een beter geïsoleerd huis: het leefcomfort neemt toe en de woonlasten nemen af.

Verbeterd comfort en energiebesparing

Een goed geïsoleerd huis kan tot een vermindering van maar liefst tweederde van de energiekosten voor verwarming leiden. De gemiddelde Nederlandse woning is matig geïsoleerd. In een slecht geïsoleerd huis is per jaar gemiddeld 2.150 m3 gas nodig voor verwarming. In een goed geïsoleerd huis is dat ongeveer één derde, namelijk 700 m3. Een aanzienlijke besparing, en gezien de te verwachten stijging van de energieprijzen, in de toekomst financieel nog aantrekkelijker.
Daarnaast heeft isolatie belangrijke voordelen wat betreft comfort en gezondheid. Een woning verliest namelijk warmte via de ramen, de muren, het dak en de vloer op de begane grond. Met als gevolg geluidsoverlast, tochtige en vochtige ruimtes, condens op de ramen, koude voeten en in het ergste geval zelfs schimmelvorming. Hierdoor kunnen zelfs gezondheidsklachten, zoals astma, ontstaan. Door het nemen van isolatiemaatregelen wordt het binnenshuis comfortabeler en neemt de overlast door geluid, tocht en vocht af. Isoleren is dus een mooie gelegenheid om veel energie en geld te besparen en uw binnenklimaat aanzienlijk te verbeteren.

Andere optie is de oude vloer verwijderen en een nieuwe geïsoleerde vloer aanbrengen.

1. Gevelisolatie (waaronder spouwmuurisolatie)
2. Dakisolatie
3. Vloerisolatie

Spouwmuur- en dakisolatie kunnen meestal binnen 5 jaar terugverdiend worden, voor gevel-, vloerisolatie duurt dat wat langer.

Rendabel

Algemeen geldt: isoleren is altijd een rendabele investering als de isolatie plaatsvindt op een natuurlijk moment, bijvoorbeeld bij de aan- of verkoop van een huis en tijdens een verbouwing. De materialen vormen niet de grootste kostenpost. Na een verhuizing of een grote opknapbeurt is het dus verstandig de isolatie meteen te verbeteren! Maar ook na kleine aanpassingen in huis, bijvoorbeeld als u uw zolder heeft opgeruimd, zijn veel investeringen rendabel genoeg om uit te voeren.

Isolatieverkoop.nl

  • Het Laar 17
  • 6733BZ Wekerom

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op