Lunterse bedrijvengids

Hart for Her Lunteren

30 minuten women only workout!

hart for her Lunteren

Bij hart for her trainen topsporters, oma's, hardlopers, andere gezellige sporters, tieners, vrouwen met jonge kinderen, oudere kinderen, drukke banen en minder drukke banen, vrouwen die al heel fit zijn, vrouwen die dat vroeger waren en weer willen worden. Iedereen krijgt bij hart for her een training op haar eigen niveau, op een fijne manier. Je bent van harte welkom voor een proefles.


Over ‘hart for her’

Veel vrouwen die bij ons sporten hielden eerst niet van sporten, dachten ze. Nu wel ….. omdat bewegen bij hart for her anders is. Kom het ook proberen!
Of loop je gewoon een keertje bij ons binnen? Je bent van harte welkom voor meer informatie.

Ik krijg je fit in 30 minuten!

Bij hart for her doorloop je in 30 minuten een compleet circuit. Bewegen, (sporten of fitness) van warming up tot en met cooling down. Je komt binnen wanneer het jou uitkomt en begint onder begeleiding met trainen. Met aandacht voor conditie, spieren en gewicht. Kortom: aandacht voor je hele lijf. En vergis je niet, in een half uur kun je veel doen. Elke dag een half uur intensief bewegen houdt je gezond. Je voelt je lekkerder en gaat er beter uitzien.

Bij hart for her zeggen we niet voor niets: ik krijg je fit in 30 minuten !

Als je precies wilt weten wat hart for her voor jou kan doen en hoe het voelt, kom dan gewoon een keertje kijken. Bel je voor een afspraak ? Of loop je gewoon een keertje binnen? Je bent van harte welkom!

Afvallen bij hart for her Lunteren

In de afgelopen jaren hebben we door onze ervaring een nog beter inzicht gekregen in wat vrouwen nodig hebben om af te vallen. Voor iedere vrouw hebben we een passende methode om af te vallen, op een manier die fijn voelt en bij jou past. Of dat nu met het gemak is van PowerSlim op basis van weinig koolhydraten en veel eiwitten, of met ons succesplan Slank & Fit: wij zijn jouw voedingscoach, en geven je steun en tools om jouw doel te bereiken.

hart for her Lunteren

  • Dorpsstraat 171a
  • 6741AG Lunteren

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op