Lunterse bedrijvengids

Vertrouwen, service en kwaliteit in het centrum van Lunteren

Autobedrijf Deys Service B.V

Sinds 1923 een familiebedrijf in het centrum van Lunteren. Wij hebben een ruim aanbod in occasions en daarnaast kunt u voor nieuwe auto’s bij ons terecht. Staat de juiste er niet tussen? Dan helpen wij graag zoeken naar uw ideale auto. Daarnaast voorzien wij u in onderhoud en reparatie van auto’s, bedrijfswagens, campers en klassiekers. En mocht u op vakantie gaan, verhuizen of om een andere reden meer ruimte nodig hebben? Voor een scherpe prijs huurt u bij ons een 6-persoons bus met grote laadruimte. Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze showroom en moderne werkplaats!”


Camperverhuur

Erop uit met de camper, iets voor u? De camper geeft een gevoel van vrijheid. Het is leuk, handig en makkelijk! U bent onderweg, maar met alle comfort en luxe van thuis. Genieten van de mooiste plekken en van de mogelijkheden om te gaan en staan, waar en wanneer u maar wilt. Een reis naar afgelegen plekken of juist om een stad te bezoeken. U parkeert aan de rand van de stad en gaat het centrum op de fiets verkennen. Genoeg mogelijkheden om uit te kiezen hoe uw vakantie met een camper eruit zal zien.

Wij hebben drie compleet uitgeruste campers, bouwjaar 2021 of 2023, die zijn voorzien van alle gemakken. De campers bevatten een automatische versnellingsbak en een milieuvriendelijke Euro 6 motor, waarmee u toegang heeft tot alle steden. Alle campers worden goed onderhouden en compleet gecontroleerd voordat uw nieuwe avontuur begint.

Wilt u graag eens een kijkje nemen of meer informatie over de camperverhuur? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Autobedrijf Deys Service B.V

  • Dorpsstraat 107-109
  • 6741 AD Lunteren

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op