Lunterse bedrijvengids

Dikkenberg Staalmeesters

Beplating, constructie, trappen & hekwerken, luxe rvs artikelen en stalen deuren!

Dikkenberg Staalmeesters

Wilt u meer weten of een afspraak maken om geheel vrijblijvend over uw wensen en onze mogelijkheden nader van gedachten te wisselen? Bel of mail ons, of vul hieronder het contactformulier in. U ontvangt uiteraard zo spoedig mogelijk een reactie.


Beplating  |  Wij leveren unieke gevel beplating voor bijvoorbeeld uw kantoorpand of bedrijfshal! Welke vorm u ook wenst, dankzij moderne productietechnieken kan onze beplating in verschillende vormen ontwikkeld worden. Vormgeving en functionaliteit zijn de sleutelwoorden! Uiteraard zorgen onze vakkundige mensen voor een correcte montage.

 

Constructie  |  Het deel van een bouwwerk dat verantwoordelijk is voor de stabiliteit is de constructie. De constructie vervult dan ook een zeer belangrijke functie in het bouwwerk.
Aspecten als sterkte, stabiliteit en duurzaamheid spelen een belangrijke rol bij het bouwen van een constructie. U kunt ons inschakelen voor alle voorkomende constructiewerkzaamheden! Wij leveren zowel maatwerk als grotere series. Tevens kunnen wij zowel componenten als complete producten leveren.

 

Trappen & Hekwerk  |  Voor het ontwerpen van uw trappen en hekwerk hebben wij veel te bieden, van eenvoudig tot zeer specifiek! Wij leveren maatwerk; ten opzichte van de trappen bestaan er verschillende mogelijkheden wat betreft de treden, bordessen en leuningen. Ook bieden wij diverse manieren om een hekwerk of afscheiding te maken. Klassiek of modern; in overleg komen we tot een ontwerp zoals u het wilt!

 

Luxe RVS artikelen  |  Ook zijn wij door de veelzijdigheid van ons bedrijf gespecialiseerd in het maken van RVS en Aluminium elementen. In het bijzonder maken wij truckstylingsproducten, zoals: RVS gepolijste uitlaten, sidebars, topbeugels en bullbars’. Ook fabriceren wij schoorsteenkappen, windwijzers en naambordjes, trapleuningen etc. Hierbij speelt maatwerk en duurzaamheid een belangrijke rol. Door onze jarenlange ervaring op dit terrein zorgen wij ook op dit gebied voor een tevreden klant!

 

Stalen deuren  |  Stalen binnendeuren worden steeds meer in het interieur toegepast! Bij Dikkenberg Las en Montage kunt u kiezen uit veel verschillende modellen. Stalen deuren hebben een stoere en robuuste uitstraling en passen in vrijwel ieder interieur. Ruimtes krijgen meer licht door deze deuren en hebben daardoor een ruimere uitstraling. De deuren worden door ons behandeld met een mooie staallook-coating. Wij verzorgen het proces van inmeten tot aan de montage, en hebben al verschillende deuren geleverd en gemonteerd.

Dikkenberg Staalmeesters

  • Goorsteeg 15
  • 6741 TB Lunteren

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op