Lunterse bedrijvengids

Architectuur van traditioneel tot klassiek

Architectenbureau DBL Lunteren BV

Een architect zonder eigen stijl, maar wel met een karakteristiek stempel. Bestaan die? Aangenaam kennis te maken: architectenbureau DBL. Onze architectonische ontwerpen starten met luisteren. Uw wensen, uw eindresultaat, zijn onze leidraad. Dat kan traditioneel of klassiek zijn. Of met evenveel gemak eigentijds, modern of uniek.


‘We zijn architectenbureau, bouwkundig tekenbureau en adviesbureau ruimtelijke ordening inéén’

In het buitengebied van Lunteren, op de grens van bewoonde wereld en vrije natuur, vindt u ons kantoor. Al sinds 1984. Dit is de plaats waar onze architecten, bouwkundigen en specialisten ruimtelijke ordening ruímte creëren. We willen graag dat u zich hier thuis voelt. Of u nu een ambitieuze ondernemer bent met een miljoenenproject, of een particulier met een bescheiden budget. Een slimme aanbouw bedenken doen we even graag als een compleet recreatiepark of bedrijventerrein ontwerpen. Dat zit ‘m hierin. Groot of klein project, we kunnen onze creativiteit benutten om ruimte te scheppen. En: met de ruimte die we scheppen, maken we mensen blij. Voor ons is niets zo waardevol en inspirerend als uw persoonlijke waardering.

bloemen

Verrassende mogelijkheden om uw ambities waar te maken

Bij architectenbureau DBL ontwerpen we ruimte. Ruimte voor u en uw ambities. Van woningen met iconische architectuur tot bedrijfsgebouwen met verbazende mogelijkheden. Van harmonieuze aanbouw tot complete recreatieparken. Ontwerpkracht combineren we met diepgaande kennis van ruimtelijke ordening. Mogen we u ook verbazen? DBL. Creativiteit schept ruimte.

Als u onze mensen persoonlijk leert kennen, begrijpt u waarom we houden van ruimte scheppen. We zijn geen standaard architectenbureau. Zeker onze architecten tekenen voor markante ontwerpen. De voorbeelden daarvan ziet u op deze website. Maar we hebben ook diepgravende kennis van ruimtelijke ordening. Van wet- en regelgeving. We zijn bedreven in het samenspel met gemeenten en andere stakeholders. Sterker nog: we genieten van dat samenspel. We zijn er rotsvast van overtuigd dat je samen veel verder komt dan alleen. En omdat wij in die samenwerking kennis, daadkracht en flexibiliteit tonen, krijgen we veel voor elkaar. Voor veel opdrachtgevers een goede reden om trouw te blijven aan ons. Daar zijn we trots en zuinig op.

Architectenbureau DBL Lunteren BV

  • Meulunterseweg 34
  • 6741 HN Lunteren

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op