Lunterse bedrijvengids

Bouwbedrijf Jansen Logo

Als u met plezier wilt (ver)bouwen.

Bouwbedrijf Jansen B.V.

Samen met Bouwbedrijf Jansen realiseert u uw grote en kleine dromen. De nieuwbouw van een villa of de aanbouw van een woonkeuken. De realisatie van een bedrijfspand of de verbouw van de zolder. Wat u ook van plan bent, wij zorgen dat u ‘t met plezier doet! Het is prettig samenwerken met een gemotiveerd team dat direct op uw wensen inspeelt en het project onder controle houdt. Bel of mail ons voor een persoonlijke kennismaking en een betrouwbare offerte.


Ontdek ons!

Al heel veel opdrachtgevers in het midden van het land hebben met plezier gebouwd. Samen met Bouwbedrijf Jansen. In 1979 richtte Gerard Jansen het bouwbedrijf op. Sinds enkele jaren heeft de tweede generatie – de broers Christiaan en Martijn – de leiding.

Het zijn vooral de kwaliteitsbewuste opdrachtgevers die graag samenwerken met Bouwbedrijf Jansen. Hoofdzakelijk particuliere, maar ook zakelijke opdrachtgevers. Bij ons bent u zeker van een eerlijke prijs, een hoge kwaliteit en een prettige bouwtijd.

Zo werken wij

Weet u wat het bouwen met Bouwbedrijf Jansen zo plezierig maakt? De complete en heldere offerte. De snelle reacties op uw persoonlijke vragen. Het vaste team op de bouwplaats. De planning die wordt gehaald. De flexibiliteit als u het tóch anders wilt hebben. De eenvoud waarmee u afspraken maakt over meerwerk. Kortom, de manier waarop uw droom werkelijkheid wordt. Samen met een bouwbedrijf dat zich óók bij voorbaat op het resultaat verheugt. Dát is de basis van topkwaliteit.

Nieuwbouw, verbouw en onderhoud

Plezierig bouwen. Daar komt het op aan bij grote en kleine projecten. Als bouwbedrijf zijn we in dat opzicht veelzijdig. We hebben al veel luxe of ronduit exclusieve woningen gebouwd in Midden-Nederland. De ene keer gaat het om een herenhuis in klassieke stijl, de andere keer om een moderne villa. Daarnaast voeren we uiteenlopende verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden uit. Dat doen we zo compleet als u wilt: van ruwbouw tot afbouw. Van timmerwerk tot schilderwerk.

Naast het (ver)bouwen van woningen, voeren we ook opdrachten uit in de utiliteitbouw. We bouwen de hoofdzakelijk luxe bedrijfspanden, voor opdrachtgevers die oog hebben voor detail. Omdat we efficiënt plannen én over een groot netwerk van onderaannemers beschikken, kunnen we vrijwel alle projecten in korte tijd realiseren.

Bouwbedrijf Jansen B.V.

  • Bruinehorstweg 38
  • 6741 PL Lunteren

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op