Lunterse bedrijvengids

Groepsreis

Bosgoed, Groepshotel het

Zoekt u naar een ideale accommodatie voor een groepsvakantie met uw staf en gasten? Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed is een prachtige locatie voor een groepsvakantie midden op de Veluwe. Onze locatie heeft maar liefst vijf sterren, iets waar we trots op zijn!


Vele vakantieorganisaties, zorginstellingen (voor bewonersvakanties), kerken en diaconieën, patiëntenverenigingen, lotgenotencontactgroepen en zelfhulpgroepen gingen u voor naar Het Bosgoed. Onder onze gasten bevinden zich vitale ouderen, gasten met een lichamelijke beperking of met een verstandelijke of meervoudige handicap en mensen die chronisch ziek zijn.

Wat hen aanspreekt in Het Bosgoed? Zij vieren er écht vakantie, met alle zorg die zij nodig hebben binnen (onzichtbaar) handbereik. Met hoogwaardige catering, een prachtige omgeving en volop mogelijkheden voor uitstapjes en excursies.

Benieuwd welke meerwaarde Het Bosgoed uw seniorenreis, vakantie voor mindervaliden of bewonersvakantie geeft? Neem dan contact met ons op en vier uw vakantie in het bosrijke Lunteren!

Bosgoed, Groepshotel het

  • Molenweg 49
  • 6741 KK Lunteren

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op