Lunterse bedrijvengids

UW BIJEENKOMST IN HET GROEN

Bosgoed, Congreshotel Het

Bijeenkomen in het groen met alle denkbare faciliteiten binnen handbereik? Allegoeds groepshotel Het Bosgoed in Lunteren biedt alles voor een goedgevulde bijeenkomst. Onze arrangementen bieden volop mogelijkheden voor uw vergadering, congres, cursus, conferentie of training! Het Bosgoed heeft alles onder één dak: hotelfaciliteiten, maar ook gratis WiFi, beamers, flipovers, een hoogwaardig restaurant en vier verschillende vergaderzalen. Zo ontstaat een totale capaciteit voor 150 personen, die samenkomen in het hart van Nederland, midden op de Veluwe..


Zalen & apparatuur

Heeft u een cursus, training of vergadering waarbij meerdere zalen praktisch zijn? Dankzij onze verschillende aangepaste vergaderzalen kunnen zowel kleinere groepen als grotere groepen compleet verzorgd vergaderen of confereren. De vergadercapaciteit loopt uiteen van tien tot 150 personen.

Het Bosgoed biedt u vier verschillende zalen, die wij geheel naar wens voor u inrichten. Een theateropstelling? Of een ronde tafel of juist een U-vorm-inrichting? De zalen omtoveren voor een kerkdienst of een beautysalon? Alles kan! Vanzelfsprekend zijn vergaderfaciliteiten aanwezig.

Restaurant

Goed en gezond eten en drinken geeft een cursus, training of vergadering echt extra cachet. Het Bosgoed staat bekend om haar uitstekende keuken, waar gezond en lekker hand in hand gaan. Hebt u bepaalde dieetwensen? Wij schakelen moeiteloos mee!

Uw verblijf in Het Bosgoed is all inclusive. Van ontbijt tot lunch en van diner tot aangeklede borrel, onze koks verzorgen u graag! Er is volop keuze in diners, uitgebreide lunches, high tea of een broodje uit het vuistje. Tegelijk krijgt u veel vrijheid in Het Bosgoed.

Bar

Na de training, cursus of andere bijeenkomst even bijkomen? Dat kan in onze gezellige bar of rondom de open haard. De bar is volledig zelfbediening (verrekening achteraf) en er is altijd gratis koffie en thee.

Bij ons gaat veel op basis van vertrouwen. U kunt zelf plaatsnemen achter de bar. Zo kunt u optimaal genieten van uw privacy en tegelijk gebruik maken van de lage tarieven in ons drankenassortiment.

Bosgoed, Congreshotel Het

  • Molenweg 49
  • 6741 KK Lunteren

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op