Lunterse bedrijvengids

Begrafenisonderneming Van Holland Logo

Van Holland Begrafenissen

Begrafenisonderneming v Holland

Visie egrafenisonderneming Van Holland werkt sinds 2001 vanuit Lunteren. Begrafenisonderneming Van Holland is een kleine christelijke begrafenisonderneming die borg staat voor een correcte en stijlvolle verzorging en uitvoering van uw wensen. Dit is een verplichting die wij ons opleggen. Wij verzorgen vanuit onze eigen levensovertuiging alleen begrafenissen. Over Van Holland Begrafenisonderneming Van Holland heeft één uitvaartleider, de heer J. van Holland. Hij is 24 uur per dag bereikbaar.


De bespreking

Voor de uitvoering van een goede begrafenis is het nodig openhartig met elkaar om te gaan. In het eerste gesprek zal het gaan om de wensen van de overledene en de familie.
Tijdens dit gesprek krijgen de nabestaanden volop de mogelijkheid om iets over de overledene te vertellen. Uit het gesprek wordt waardevolle informatie meegenomen voor het goede verloop van de begrafenis.
Als het gesprek over de persoonlijke zaken is afgerond, kunnen er beslissingen worden genomen. De datum van begraven, de keuze voor de begraafplaats, de dienst enz. Tijdens de samenwerking is het belangrijk dat er een wederzijdse basis van vertrouwen is om de periode tot en met de begrafenis goed te laten verlopen.

Eigen initiatief

Het is mogelijk dat de familie veel zelf doet. Bijvoorbeeld het verzorgen van de overledene, het opbaren en het dragen van de kist naar het graf. Er is veel mogelijk en alles is bespreekbaar. Persoonlijke betrokkenheid is goed voor de rouwverwerking.

Begrafenisonderneming v Holland

  • Scheapmanstraat 5
  • 6741 WS Lunteren

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op