Lunterse bedrijvengids

Uw bandenspecialist in Lunteren!

Balde’s Banden Service B.V.

Uw bandenspecialist voor regio Lunteren, Barneveld, Ede, Veenendaal! Zoekt u nieuwe of gebruikte banden voor uw auto, motor, vrachtwagen of tractor? Of heeft u winterbanden nodig? Baldé's Banden Service is dé bandenspecialist van Lunteren, Barneveld, Ede, Veenendaal en de wijde regio.


Bij Baldé staat service niet hoog in het vaandel, het ís het vaandel

Natuurlijk kijken onze klanten naar de prijs, en die is bij ons prima. Maar wat onze klanten vooral waarderen, is ons hoge serviceniveau. Tja, we heten niet voor niets Baldé’s Banden Service, zullen we maar zeggen…

Goede bandenservice tegen een faire prijs

Baldé’s Banden Service is bandenspecialist. Waarom u bij ons moet zijn, en niet bij Kwikfit of Euromaster? Omdat wij onze banden tegen concurrerende prijzen leveren. En omdat we uitstekende en persoonlijke service bieden. Baldé’s Banden Service: uw vertrouwde adres voor banden en alles wat daarbij hoort. Voor particulier en bedrijf.

We staan 24/7 klaar voor onze zakelijke klanten

Bij Baldé’s Banden Service hebben wij hart voor ondernemers. Daarom leveren wij als één van de weinige bandenspecialisten een échte 24-uurs bandenservice voor onze zakelijke klanten. Staat u stil met uw vrachtwagen? Wij staan voor u klaar op het moment dat het misgaat. Vaak zijn we al binnen een uur ter plaatse, zodat u snel weer de weg op kunt!

Voor bijna alles wat wielen heeft

Baldé’s Banden Service levert banden in alle soorten en maten. Voor personenauto’s en bestelwagens, voor aanhangers, caravans en campers. Voor motoren, maar ook voor vrachtwagens en tractoren. Heeft het banden en een motorblok? Of hangt het achter een gemotoriseerd voertuig? Dan kunt u ermee terecht bij Baldé’s Banden Service.

Balde’s Banden Service B.V.

  • De Stroet 8
  • 6741 PT Lunteren

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op