Lunterse bedrijvengids

Van Harn Lunteren

Voor reparatie en onderhoud aan uw auto en caravan

Van Harn Lunteren

Autobedrijf Van Harn in Lunteren is een universeel autobedrijf, aangesloten bij de brancheorganisatie BOVAG, lid sinds 1965 afdeling ABA en tevens zijn wij RDW erkend. Auto Bedrijven Associatie (ABA) is een afdeling van de BOVAG, waarbij de niet merk gebonden autobedrijven zijn aangesloten. U kunt bij ons vrijblijvend terecht voor aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto in alle prijsklassen. Ook voor de gebruikte caravan kunt u terecht bij Autobedrijf Van Harn. Willem en Stefan van Harn staan voor u klaar met gratis advies, goede service, bij het kopen van een auto of gebruikte caravan.


De grondlegger van ons bedrijf, Gijsbert van Harn, werd geboren op 03 November 1928. In zijn jeugd trok de techniek hem meer dan de boerderij van zijn vader. Zo liet Gijs van Harn zich in 1947 bij de Kamer van Koophandel inschrijven als Autobedrijf G. van Harn. Het autobedrijf was een feit.

In de jaren die volgden waren de auto’s in opkomst en ontwikkelde de techniek zich snel.
In 1987 werd het bedrijf overgedaan aan zijn zoons en de naam veranderde in Autobedrijf Van Harn.

Autobedrijf Van Harn is een universeel autobedrijf, aangesloten bij de brancheorganisatie BOVAG afdeling ABA en staat graag voor zijn klanten klaar.

U kunt bij ons vrijblijvend terecht voor aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto in alle prijsklassen. Ook voor de gebruikte caravan kunt u terecht bij Autobedrijf Van Harn in Lunteren. Willem en Stefan van Harn staan voor u klaar met gratis advies, goede service, bij het kopen van een auto of gebruikte caravan. Op onze website treft u altijd het actuele overzicht aan van onze auto´s en caravans met diverse indelingen. Gepresenteerd met uitgebreide informatie en afbeeldingen. Tevens kunt u in onze werkplaats terecht voor het onderhoud en apk van uw auto, SUV, bedrijfsbus, camper en caravan.

Van Harn Lunteren

  • Veenstraat 4
  • 6741 EC Lunteren

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op