Lunterse bedrijvengids

Betrouwbaar adres voor occasions en auto-onderhoud

Autobedrijf Bloemendal

Bent u op zoek naar een betrouwbare occasion of een goed adres voor het onderhoud van uw auto? Bij Autobedrijf Bloemendal bent u dan aan het juiste adres! Autobedrijf Bloemendal verricht alle mogelijke reparaties aan uw auto. Dit gebeurt in onze eigen werkplaats tegen scherpe prijzen. Een inspectie is een zaak van vertrouwen. Wij vinden uw veiligheid een belangrijke zaak en controleren uw auto zeer zorgvuldig. Tevens ontvangt u van ons een eerlijk advies en overleggen wij altijd met u alvorens tot actie over te gaan. Door de servicegerichtheid weten steeds meer mensen onze werkplaats te vinden. Dit zijn niet alleen auto's van een bepaald merk. Bij Autobedrijf Bloemendal worden namelijk alle merken en typen personen- en bedrijfsauto's onderhouden.


Autobedrijf Bloemendal is gestart in 1981 door Jan Dirk Bloemendal. Hij was al jaren bezig als automonteur en een eigen zaak was een grote wens voor hem. Het bedrijf is begonnen in een schuur aan de Goorsteeg te Lunteren. Na een aantal jaren van hard werken en het opbouwen van een vaste klantenkring is er gezocht naar een groter onderkomen. Zo vond er in 1987 een verhuizing plaats naar het huidige adres. Na een flinke verbouwing kon er in een grote en moderne garage worden gewerkt aan de verdere opbouw van ons autobedrijf.

Op dit moment wordt het bedrijf voortgezet door een zoon, schoonzoon en werknemer die al jaren in het bedrijf werkzaam zijn. Samen met ander personeel staan zij voor u klaar.

Autobedrijf Bloemendal

  • Klomperweg 91
  • 6741 PE Lunteren

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op