Lunterse bedrijvengids

Atrium Interieurgroep BV BV

Uw partner voor uw interieur!

Atrium Interieurgroep

De uitstraling van uw winkel of kantoor is uw visitekaartje. Het geeft uw bezoekers een eerste indruk van uw bedrijf. Vaak blijft dit gevoel bestaan. Een gevoel van vertrouwen, orde, en duidelijkheid. Of juist niet. Dit laatste wilt u uiteraard voorkomen. Daarom helpt Atrium Interieurgroep BV u met de inrichting van uw winkel of kantoor. Alleen een tekening maken? Of alleen plaatsen? Nee, alles wat erbij komt kijken nemen wij voor onze rekening. Wij zijn uw ideale partner en komen samen met u tot een schitterend resultaat. Overtuig uzelf en kijk welke bekende namen vertrouwen hebben in de werkwijze van Atrium Interieurgroep BV.


Wie zijn we, en wat doen we

Zaken als het kiezen van een nieuw interieur voor uw winkel, kantoor of project vragen om een eerlijk advies en een betrouwbare uitwerking. Vaak is het kiezen van uw nieuwe interieur een keuze voor minimaal enkele jaren.

Daarom wilt u niet zomaar iets op de mouw gespeld krijgen. Atrium Interieurgroep BV helpt u bij de keuze tussen de vele mogelijkheden die er zijn. Of u daar vertrouwen in kunt hebben?

Het bewijs kunt u vinden bij onze projecten. Deze bedrijven weten dat kwaliteitsinterieurbouw puur vakmanschap is.
En dat vakmanschap gebruiken we voor u !

Atrium Interieurgroep

  • Hoofdweg 122D
  • 6744 WN Ederveen

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op