Lunterse bedrijvengids

Vakmensen op elk gebied

Assemblix Groep

De Assemblix Groep is een jonge gezonde, dynamisch en vooruitstrevende onderneming. Werken vanuit eigen ontwikkeling is een van de pijlers van de Assemblix Groep dat ervaring heeft op het gebied van Projectontwikkeling, en Technische Installaties.


Ook onze naam is uniek en uit zich in wat we doen! Assembleren, samenstellen met plezier in ons vakgebied en snel, maar bovenal gewoon goed! Dat is waar we voor staan.

De kracht van Assemblix Groep? Vakmensen op elk gebied.

We beperken ons tot de feiten. En om die feiten op tafel te krijgen, doen we ons huiswerk grondig. Voor geen enkel project gaan wij uit de weg. Elk project zien we als een mooie uitdaging!

Wij vertalen graag de wensen en behoeften naar aantrekkelijke gebouwen. Wij creëren bijzondere woningen op mooie en bijzondere locaties. Elk project moet leiden tot een plek waar bewoners prettig kunnen wonen en leven. Nu en in de toekomst. Daar werken wij als team elke dag met enthousiasme en plezier aan.

Bij Assemblix Projectontwikkeling kunt u terecht voor open en eerlijk advies. Wij denken graag met u mee en bepalen samen met u welke mogelijkheden het beste bij u passen.

Ook bij bij Assemblix Installatietechniek kunt u terecht voor open en eerlijk advies.
Een toekomstbestendig duurzaam allround technisch installatiebedrijf. Waar wij vandaag de dag als bedrijf staan, deden wij met één visie: door de beste partner voor medewerkers, en klanten te zijn.

Samen met hen gaan wij vooruit.

Waar mensen complex installaties zien, zien wij wat die voor mens en maatschappij positief bijdragen als ze een door onze bevlogen team gerealiseerd zijn. Het is de passie voor ons vak die;

‘Techniek doet leven’.

Assemblix Groep

  • Hullerpad 13M
  • 6741 Pa Lunteren

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op