Zaterdag 2 november Bouwmachines Midden Nederland (BMN)

Zaterdag 2 november opent Bouwmachines Midden Nederland (BMN) de deuren voor iedereen die interesse heeft in graafmachines, shovels en verreikers van het merk “JCB”. Na de verhuizing in 2016 naar het nieuwe pand in Barneveld, en het tienjarig bestaan in 2018, wordt het hoog tijd voor een feestje.

Het gehele team van BMN ziet ernaar uit om oude bekenden en nieuwe contacten te verwelkomen op 2 november. Tijdens het Open Huis toont BMN het complete scala aan JCB machines, waaronder een speciaal jubileummodel. De liefhebber moet deze gezien hebben, dit wordt bijzonder! Tevens kunnen geïnteresseerden profiteren van verschillende speciale aanbiedingen.

BMN is al meer dan 10 jaar full-line dealer voor de regio Midden Nederland van de bekende JCB machines. Het bedrijf is in handen van broer en zus Gerard Berkhof en Rianne van den Brink-Berkhof, die opgroeiden in een loonwerkersfamilie in Scherpenzeel. Het bedrijf is in 10 jaar doorgegroeid tot een volwaardige onderneming met een team van 18 enthousiaste en professionele vakmensen.

Vanuit het pand in Barneveld levert BMN het complete JCB leveringspakket van machines aan onder andere hoveniers, loonwerkers, aannemers, grond- en groenbedrijven en infra- en agrarische bedrijven. Maar BMN gaat verder dan dat: “Service makes the difference”. Of het nou gaat om verkoop, onderhoud, reparatie, tijdelijke verhuur of het maken van speciale aanpassingen, het team denkt met de klant mee, adviseert en komt met oplossingen op maat, ook na 17.00 u. Dat vinden ze erg belangrijk en horen dat ook terug van hun klanten.

Nieuwsgierig? Kom dan kijken op 2 november tussen 10.00 uur en 16.00 uur aan de Briellaerdseweg 44, ze zorgen voor een hapje en een drankje en …. wie weet een superaanbieding.