Webvriend realiseert nieuwe Lunteren.com

Nog lang niet klaar

Het is zover: de nieuwe website Lunteren.com is live! Wij als Webvriend zijn erg blij met het resultaat. Een duidelijke en frisse site, van deze tijd.
Maar we zijn zeker nog niet klaar. Er zijn nog genoeg ideeën waar we mee aan de slag willen gaan, om de websites steeds functioneler en relevanter te maken voor de Lunterse bevolking.

De oude website

De oude website was sterk verouderd en erg traag. De vele informatie die in de loop der jaren is toegevoegd maakte de website onoverzichtelijk. Wij hebben hier weer structuur in gebracht en bepaald wat we moesten behouden en wat niet.

Het team

Voor het Webvriend-team was het ook ontzettend leuk om aan de website te werken. “Het is makkelijk schakelen, omdat je weet waar je het over hebt,” vertelt eigenaar Jan Thomassen, die zelf ook in Lunteren woont. Ook verliep de samenwerking lekker op z’n Lunters. Korte lijntjes, zeggen wat je nodig hebt, en gezellig informeel.

Wat wij doen

Bij Webvriend hebben wij een echte passie voor lokale ondernemers – we helpen hen graag vooruit met hun bedrijf. Dit doen we door sterke websites te realiseren die conversie opleveren en die via Google te vinden zijn. Dit heeft als resultaat: meer klanten en meer omzet. Bekijk ook onze website: www.webvriend.nl (die we binnenkort flink gaan vernieuwen!)