Veel Schoen- & voetkennis bij Van Camp Schoenen

Van Camp Schoenen Lunteren

Voeten zijn de fundering van het lichaam. Het is daarom heel belangrijk om daar aandacht voor te hebben. Wist u dat 57% van alle mensen in Nederland 1 of meerdere malen in hun leven voetproblemen krijgen?

Vaak is er alleen symptoombestrijding, terwijl je veel beter op zoek kunt gaan naar de oorzaak om het probleem of blessure definitief te verhelpen. Als er voetproblemen en/of houdingsklachten zijn, dan kun je bij Van Camp terecht voor advies en behandeling. Er is veel kennis in huis doordat er een samenwerking is ontstaan tussen registerpodologen, medisch pedicure en een meester schoenmaker. Samen met de schoenconsulenten die in de winkel werkzaam zijn, kunnen wij een gedegen advies opmaat geven.

Medisch Pedicure Jetty Lagerweij

Mijn naam is Jetty Lagerweij Gediplomeerd Medisch pedicure en aangesloten bij Provoet, de brancheorganisatie voor de pedicure.  U kunt bij mij terecht met allerhande problemen zoals overmatige eeltvorming, likdoorns, en kalknagels.  Als Medisch Pedicure heb ik mij gespecialiseerd in de diabetische- reumatische- oncologische- en overige risicovoeten. Door een zorgvuldig analyse , kwalitatief goede voetzorg en goede informatie kunnen veel voetproblemen bij deze risicovoeten tot een minimum beperkt blijven.
Daarnaast  beheers ik specialistische technieken zoals nagelreparatie van traumanagels en nagelregulatie van ingroeiende nagels. Ik werk met professionele apparatuur en met de nieuwste technieken.  Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor het opbrengen van (gel) nagellak, of een ontspannen voetmassage.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen 0620586803, mailen info@medischpedicurelunteren.nl of kijk of de website www.medischpedicurelunteren.nl

Registerpodologen Ard ten Hoor, Rene Stamkot en Renke ten Hoor (podoloog en meester schoenmaker)

Wat we dagelijkse tegenkomen, is dat veel mensen onderschatten hoe belangrijk je voeten zijn. Het is de basis van je lichaam, aldus de registerpodoloog Ard ten Hoor. Problemen met de knie, heup of rug kunnen allemaal hun oorsprong hebben in een verkeerde of slechte houding. Vaak is er alleen sprake van symptoombestrijding, terwijl je veel beter op zoek kunt gaan naar de oorzaak om het probleem of de blessure definitief te verhelpen. Wij gaan zoveel mogelijk uit van het zelf herstellend vermogen van het menselijk lichaam. Zeker bij kinderen. Wij starten met een uitgebreid onderzoek inclusief loopanalyse. Vanuit daar stellen wij een behandelplan op. Dit is in combinatie met oefeningen, advies voor goede schoenen en eventueel andere therapie.  Onze registerpodologen zijn aangesloten bij Stichting Loop, de brancheorganisatie van podologen.  Behandelingen worden daarom vaak (gedeeltelijk) vergoed bij een aanvullende verzekering, kijk voor meer informatie op www.vancamplunteren.nl. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via 0318-482520 of info@vancampschoenen.nl

Meester Schoenmaker Renke ten Hoor

De schoenmaker garandeert u dat uw schoenen op vakkundige wijze hersteld worden maar ook zoolverhogingen, verstijvingen of afwikkelbalken kunt u door ons in orde laten maken. Onze schoenmaker is tevens lid van het schoenmakersgilde, dit keurmerk staat voor vakkundig herstel van uw schoenen. Ook voor het origineel repareren van uw wandel/bergschoenen kunt u bij Van Camp Schoenen terecht.

Bent u benieuwd naar onze praktijkruimtes, of wilt u zien hoe wij te werk gaan? Kom gerust kijken tijdens de open dag op zaterdag 30 november 2019 van 10.00 tot 16.00 uur. We hopen u welkom te mogen heten!