Van den Brandhof Verf & Wonen wordt Jansen Verf en Wonen

LUNTEREN – De verf- en woonwinkel aan de Dorpstraat in Lunteren verwisseld per 1 januari van eigenaar. De Wekeromse ondernemer Jan-Willem Jansen neemt de zaak over.

Begin

“Van oorsprong ben ik schilder en het vak zit me echt in de genen. Ik kom uit een familie waar veel mensen actief zijn in deze branche. Mijn oom had een verfwinkel in Ede welke nog steeds wordt gerund door mijn nicht. Daarnaast heb ik nog een andere oom met een glaszettersbedrijf en nog vier familieleden die actief zijn als schilder of in ieder geval in de branche werkzaam zijn,” vertelt Jan-Willem Jansen.

Verf4all

In 2009 is hij zelf begonnen met zijn vader die hem het vak leerde. Na acht jaar werkzaam te zijn geweest is hij samen met zijn vrouw Willemien een webshop begonnen genaamd www.verf4all.nl.“Het verkopen en de handel vond ik altijd al prachtig, maar het bleef een droom om een echte fysieke winkel te hebben en naast verf een compleet interieur te kunnen aanbieden.”De winkel zal onder dezelfde vlag als ‘Voor Verf & Wonen’ worden voortgezet. De nieuwe eigenaar wil wel het assortiment uitbreiden met wat extra merken. “We willen ons echt richten op het midden en hoger segment om ons nog meer te onderscheiden van de bouwmarkten en grossiers,” legt Jan-Willem uit.

Omdat de winkel van Van de Brandhof zou stoppen heeft een deel van het personeel al ander werk, maar Jannie en Janita blijven in de winkel werken. “Samen met Mariska gaan we er tegenaan in het nieuwe jaar en hopen we vele Lunteranen te helpen aan een mooi interieur,” sluit Jan Willem af.

De winkel is van kerst tot en met de eerste week van januari dicht, waarna het op 9 januari opengaat met mooie acties. Meer informatie kunt u vinden op www.verf4all.nl.

Lees hier de online krant van deze week.