Starttijden Exalto Sport Wandeldriedaagse

LUNTEREN – Volgende week, dinsdag 7, woensdag 8 en donderdag 9 juni, wordt voor de 37e keer de jaarlijkse Exalto Sport Wandel3Daagse gelopen.

Onderstaand vindt u de starttijden zoals die dagelijks voor de deelnemende wandelgroepen zullen gelden. De wandelaars voor de 10 km zullen beginnen, gevolgd door de wandelaars voor de 5 km.

Aankomst en vertrek is vanaf ’t Nieuwe Erf.
Iedereen die zich nog niet heeft ingeschreven kan dit nog doen t/m 3 juni as. op www.exalto-sport.nl

Op de eerste avond kunt u zich ook nog inschrijven bij de inschrijftafel in de muziektent op ’t Nieuwe Erf. Het inschrijfgeld bedraagt in dat geval €7,50. Graag in contanten gepast betalen.

Dit jaar worden de consumpties tijdens de wandeling verzorgd door de Boomgaard met een appel op dinsdag, Topslagerij Ab van Leeuwen met een worstje op woensdag en op donderdag een ijsje van Het Uilenbos.

Op donderdag worden de wandelaars vanaf 19.30 uur via de Wilbrinkstraat en de Dorpsstraat binnengehaald onder muzikale begeleiding van KNA.

Ouders, grootouders en overige belangstellenden worden dringend geadviseerd om per fiets te komen, gelet op de beperkte parkeermogelijkheden.

Lees hier de online krant van deze week.