Rabobank Gelderse Vallei viert de winst met 227 lokale verenigingen en stichtingen tijden Rabo Clubsupport actie

De Rabo Clubsupport actie kende een spetterende finale-avond op dinsdagavond 15 oktober in het Schaffelaartheater in Barneveld met internationaal scheidsrechter Björn Kuipers als gastspreker. De leden van Rabobank Gelderse Vallei gaven deze avond in totaal € 200.000,- weg aan 227 lokale verenigingen en stichtingen. Björn Kuipers inspireerde ruim 400 gasten met zijn verhaal.

 

Voor het vijfde jaar op één rij organiseerde Rabobank Gelderse Vallei de ClubSupport actie.

Een mooie manier om de leden van de bank mee te laten beslissen welke verenigingen

en stichtingen uit de regio gesteund moeten worden. Ook dit jaar werd er door de

deelnemende verenigingen en stichtingen veel promotie gemaakt om stemmen

binnen te halen. De clubs hebben hun best gedaan. Bijna 4.000 leden hebben de weg naar de stemsite weten te vinden. Samen brachten zij 19.985 stemmen uit.

 

Medewerkers van de bank reikten dinsdagavond de cheques uit aan verenigingen en stichtingen. Directievoorzitter Marcel Wijnen maakte de top drie bekend van Rabo Clubsupport. Als eerste eindigde Bloemencorso Floralia uit Voorthuizen met € 4.003,40, op de voeten gevolgd door Stichting Choir4Hope uit Barneveld met € 3.953,36 en als derde eindigde Stichting Bosbad Lunteren met € 3.302,81.

 

‘Prachtig om op deze manier een bijdrage te leveren. Ik heb enorm veel waardering voor de betrokkenheid en inzet van de vrijwilligers van deze verenigingen en stichtingen. Verenigingen en stichtingen zijn enorm belangrijk voor de lokale gemeenschap. Ze zijn het cement in onze samenleving. Ze brengen mensen samen, helpen mensen bij het benutten van hun talenten en creëren een sociaal netwerk. Hoe coöperatief is dat? Met Rabo Clubsupport dragen we hier graag een steentje aan bij’ aldus Marcel Wijnen, directievoorzitter van Rabobank Gelderse Vallei.