Proef de herfst in het Luntersche Buurtbosch

Ook deze herfst organiseert de vereniging Vrienden van het Luntersche Buurtbosch themawandelingen onder leiding van een gids.
Onder het motto ‘proef de herfst’ is op vrijdag 25 oktober en op zondag 3 november een wandeling gepland.
Op 25 oktober neemt Govert Versteeg u mee langs de veelheid aan paddenstoelen in het bos en gaat u speuren naar sporen van dieren.
Op 3 november neemt Emiel van Silfhout u mee in de rijke bomenwereld van het bos en wat daar allemaal over te weten valt.

De wandelingen duren beide 1,5 tot maximaal 2 uur. Op vrijdag 25 oktober is het mogelijk bij de pleisterplaats naast de Koepel voor eigen rekening een consumptie te gebruiken.

Men wandelt op goed begaanbare bospaden, soms met een kleine helling of afdaling. De wandelingen zijn gratis voor leden van de vereniging en hun huisgenoten (op vertoon van lidmaatschapskaart) en kosten € 2,00 voor niet-leden, graag ter plaatse, contant en bij voorkeur gepast te voldoen

De wandelingen starten vanaf de parkeerplaats van het Bosbad, Boslaan 91 Lunteren.

Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk. Men stelt het wel op prijs als u zich van te voren aanmeldt, zodat er een idee is hoeveel mensen er komen.

Aanmelden kan per e-mail: vrienden@buurtbosch.nl

vermeld s.v.p. het aantal personen. Bij slecht weer kan de wandeling niet doorgaan en worden de mensen die zich aangemeld hebben daags vooraf op de hoogte gebracht.