Nieuwe show Slagwerkorkest KNA Lunteren TOP 2000 Percussion Experience

TOP 2000 Percussion Experience is de nieuwe show van Slagwerkorkest KNA Lunteren: een muzikale, theatrale concertvoorstelling met originele hits en medleys, instrumentaal en vocaal, vanaf de sixties tot de zero’s. Versterkt met interactie, een visuele show en professionele zang & gitaar, waardoor u als bezoeker helemaal in de kenmerkende Radio 2 TOP 2000 sfeer komt. Goede muziek, gezellige sfeer, een mooie anekdote; dat is de TOP 2000!

 

TOP 2000 pareltjes

Het uitgebreide programma biedt voor elke bezoeker herkenbare muziek met persoonlijke herinneringen en favorieten. Het muzikale en creatieve duo Marco Onstenk (dirigent) en Gijs Huitink hebben diverse pareltjes uit de schatkamer van de popmuziek geselecteerd.

De diverse programmering bevat onder andere Aretha Franklin en Beyoncé, maar ook Bomfunk MC’s Freestyler, Nederpop en Comfortably Numb van Pink Floyd.

TOP muzikanten

De topmuzikanten van ‘t Slagwerkorkest KNA Lunteren zullen in samenwerking met professionele zang en gitaar deze prachtige programmering gaan uitvoeren.

Enkele van de muzikanten zijn bekend van de band Blazing Harrows.

Gineke Gorter (zangeres), Maikel Staal (zanger) en Simon Leferink (gitarist) zijn alle drie professionele muzikanten die werkzaam zijn in de Nederlandse popscene. Onder andere bij NPO Radio 2, festivals en grote podia als Ziggo Dome.

TOP amusement

De concertzaal wordt omgetoverd in TOP 2000 café stijl, The Music Network ondersteunt de muziek met een lichtshow en de wanden worden bekleed met covers van albumhoezen waarop de Lunterse muzikanten zijn afgebeeld. Persoonlijke anekdotes, muzikale solo’s en live videobeelden zorgen voor een totaal beleving. Proef de TOP 2000 sfeer alvast op FaceBook Percussion Experience en maak kans op gratis toegangskaartjes!

https://www.facebook.com/PercussionExperience1/

Van harte welkom bij deze avondvullende, theatrale concertvoorstelling. Geniet samen van originele hits en medleys, instrumentaal en vocaal, vanaf de sixties tot en met de zero’s!

Zaterdag 30 november, aanvang 19:30 uur, Otterloseweg 18A Ede, kaarten: € 15,00.

Kaarten zijn te koop bij de muzikanten, Abito Mode of www.knalunteren.nl

https://www.knalunteren.nl/Home/Agenda/Top_2000_Percussion_Experience