Nieuwe locatie voor Het Zonnepaleis

Het Zonnepaleis is verhuisd! De nieuwe locatie is gevonden aan de Barneveldseweg 35 (hoek scharrenburgersteeg). Op deze nieuwe locatie beschikt het over fors meer parkeerruimte en is de bereikbaarheid beter geworden. De nieuwe huisstijl van het Zonnepaleis oogt industrieel, hetgeen ook in de showroom duidelijk naar voren komt.

Aandacht op ontspaning

Vanuit Lunteren is Het Zonnepaleis al van verre zichtbaar. Zeker als binnenkort de nieuwe en verlichte huisstijl is aangebracht, is het duidelijk zichtbaar.

Het ruime pand biedt veel meer mogelijkheid om het assortiment optimaal te presenteren. Een greep uit het huidige assortiment: zonnebanken, infrarood sauna’s, whirlpool’s, spa’s, fitness apparatuur om thuis de conditie op peil te houden.

Met lange en donkere avonden in het vooruitzicht, is de gang naar de sportschool steeds minder aanlokkelijk. Dan zou het prettig zijn thuis, in de eigen vertrouwde omgeving, de conditie op peil te kunnen houden.

Het Zonnepaleis in Lunteren biedt deze mogelijkheid. Het combineert kennis met een scala aan hoogwaardige producten. Hiermee wordt de aandacht gericht op een ontspannen levenswijze en het op peil brengen en houden van de conditie.

Zonnestudio

In het pand aan de Barneveldseweg 35 is ruimte ingeruimd voor zes zonnestudio’s. De snelbruiners zorgen dat men in de herfst- en wintermaanden geen tekort aan vitamine D behoeft te hebben.

 

De opeingstijden van het Zonnepaleis zijn: maandag t/m vrijdag: 13.00 – 17.00 uur. Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur. Buiten openingstijden op afspraak.