Kerstmarkt ‘In goede aarde’ op 11 december

Kerstmarkt WK49-2019

Kerstmarkt WK49-2019

DOESBURGER BUURT – Woensdagmiddag 11 december, van 14.00 uur tot 18.00 uur, organiseert dagactiviteitencentrum ‘In Goede Aarde’ voor alweer de zevende keer een leuke kerstmarkt.

De kerstmarkt is zowel binnen als overdekt buiten op de Doesburger Molenweg 8 in Ede.

Op deze markt kunt u weer van alles vinden om uw kerst- en winterdagen nog gezelliger te maken. U vindt er alles wat met winter, lekker eten en de kerst te maken heeft. In Goede Aarde zelf staat niet alleen met een stand waar koffie/thee, warme chocolademelk, glühwein en erwtensoep tegen betaling verkrijgbaar is, maar ook met leuke winter- en kerstdecoraties. De deelnemers hebben zoals gewoonlijk geholpen met het maken van de heerlijke erwtensoep en hard gewerkt om mooie en lekkere producten te maken. Er zullen zeker veel deelnemers aanwezig zijn om te helpen op onze kerstmarkt of gewoon om lekker te genieten.

Naast de eigen stands zijn er kramen met zelfgemaakte winter- en kerstartikelen en zelfgemaakte kaarsen. Verder corn dollies zoals kaarsjes en kerstboomhangers gemaakt van stro. Fotokaarten, leuke cadeautjes van hout en beton.

Natuurlijk zijn er ook kraampjes voor de inwendige mens zoals chocolade fudge, koekjes, cup cakes en cookie dough bonbons. Verder kunt u er terecht voor streekproducten en heerlijke nootjes.  En ook dit jaar worden de kniepertjes weer versgebakken met behulp van één van de deelnemers van In Goede Aarde.

Verder zijn er een aantal nieuwe deelnemers aan de markt met keramiek en mozaïek, sieraden en zelfgemaakte mokken. Ook kunt u zien hoe een mand of bijenkorf wordt gevlochten.

De kerstsfeer wordt versterkt door het geluid van een midwinterhoorn en het vuur van de vuurkorven waar u zich aan kunt warmen. Op de website www.ingoedeaarde-ede.nl kunt u de laatste informatie vinden.