Kerstmarkt Hoppen vanuit Otterlo

Zaterdag 14 december zijn er veel Kerstmarkten in de omgeving van Otterlo, dus Kerstmarkt- hoppen is op deze zaterdag  leuk om te doen. Je kunt starten in Otterlo, van daaruit eventueel naar Schaarsbergen, Lunteren en Bennekom en weer terug naar Otterlo. De Waldhoorn staat van 14.00 tot 19.00 uur garant voor veel sfeer en gezelligheid tijdens de traditionele kerstmarkt van Otterlo met zo’n 35 kramen. Sjoerd Bos creëert met zijn livemuziek een echte kerstsfeer.


De alijd sfeervolle kerstmarkt in Otterlo.

Kinderen kunnen zich uitleven met leuke activiteiten bij de Knutsel bus en natuurlijk ontbreekt een bezoek van de Kerstman niet! Mogelijk dat de kelder van de schietvereniging ook geopend is, dan kan men onder professionele begeleiding leren schieten Loop over de markt langs de verschillende
kramen, proef winterse lekkernijen waaronder verse oliebollen, bewonder kerstdecoraties, shop voor leuke lokale koopjes en uiteraard zijn er ook kerstbomen te koop. Neem tussendoor even plaats op het gezellige overdekte en verwarmde winterterras voor een heerlijke glühwein, warme chocolademelk met appeltaart of een lekker Winters biertje De alijd sfeervolle kerstmarkt in Otterlo. met een traditionele flammkuchen!