Gezellige overdekte Herfstfair

Voor het vijfde jaar op rij organiseert comité Barneveld van Stichting Ontmoeting een gezellige tweedaagse Herfstfair in Otterlo. Deze zal gehouden worden op 25 en 26 oktober bij Groencentrum De Bruine Meren in Otterlo. Deze geheel overdekte fair is een gezellig uitjes voor het hele gezin, voor het goede doel: Stichting Ontmoeting.

Beide dagen staan er ruim 30 kramen met diverse producten, van etenswaren tot leesvoer en van speelgoed tot huishoudelijke artikelen. Voor kinderen zijn er diverse activiteiten. Er kan o.a. geknutseld worden, er is een speurtocht over de fair en op zaterdag is er van 14:00 tot 15:00 uur een echte veiling voor kinderen t/m 12 jaar! Ook is er genoeg speelgelegenheid.

Op vrijdagavond wordt er een veiling worden van 19:00-20:00 uur, na afloop zijn er gratis warme hapjes. Van 20:00 tot 21:00 uur is er Moonlightshopping in de winkel van De Bruine Meren. Op zaterdag is er een kleedjesmarkt, inschrijven kan via de website. Meer informatie over de fair, het doel, de deelnemers, sponsors, veilingproducten, acties enz. kunt u vinden op onze website www.herfstfairotterlo.nl.

Ook zijn er beide dagen workshops droogbloemen schikken, inschrijven kan via www.debruinemeren.nl.

 

De toegang is gratis, dus jong en oud, van harte welkom!