Ernsten exposeert met ‘Oogcontact’ in het Westhoffhuis

Tot eind december exposeert de amateur kunstenaar Jan-Albert Ernsten in de gangen van het Westhoffhuis in Lunteren. Ernsten is opgegroeid op de Veluwe en exposeert gedurende het jaar op
diverse plekken in het land. Hij is blij dat hij nu ook een keer kan exposeren in Lunteren.

Het overkoepelende thema van zijn werk is de menselijke emotie in al zijn facetten. Hij schildert expressieve olieverfportretten van mensen zoals ze zijn: mooi, lelijk, blij, verdrietig, uitbundig of ingetogen. Daarbij heeft hij de voorkeur voor mensen uit andere culturen.
De emoties spatten dikwijls van het doek. Veel van zijn portretten kijken je aan met ogen die een verhaal vertellen. De expositie is te bekijken tijdens de openingstijden van het Westhoffhuis.. Op de website www.ap-arts.nl vind je een overzicht van al zijn werk. Jan-Albert maakt ook graag een doek op verzoek.
De schilderijen die in het Westhoffhuis hangen zijn ook te koop. Een derde deel van de opbrengst gaat naar Stichting Esperanza Bolivia ( www.esperanza-bolivia.nl ) Dit is een kleinschalig project voor weeskinderen in de buurt van La Paz.