Christelijke kinderboekenmaand bij Zoutewelle Boeken

Christelijke kinderboekenmaand bij Zoutewelle Boeken

In oktober 2019 wordt voor de 25e keer de Christelijke Kinderboekenmaand georganiseerd met als thema Op reis!. Dit thema sluit aan bij het thema van de algemene Kinderboekenweek ‘Reis mee!’.

Op reis gaan doe je niet een-twee-drie. Het kost veel voorbereiding. Wat neem je mee en hoe kom je er ? Ook is reizen best spannend want je weet nooit precies wat je tegenkomt. Maar dat maakt het ook leuk. Want op reis gaan betekent nieuwe dingen ervaren. Ook in de Bijbel vinden we verhalen over reizen. Denk aan Mozes. Hij leidde de reis van het volk Israël vanuit Egypte naar het beloofde land.

Zoutewelle Boeken besteedt ook aandacht aan het thema ‘Op reis!’. Zoutewelle: “We hebben een aantal kinderboeken geselecteerd met prachtige titels over reizen. Ook zijn er interessante aanbiedingen van kinderboeken om het lezen te stimuleren. Voor iedereen die deze maand een kinderboek koopt, is een leuk presentje”. We zien u graag in onze boekwinkel!

Boekpresentatie ‘De Pelgrimsreis van Mary Bunyan’ door Corrie van der Bas – D.V. woensdag 23 oktober om 19.30

De bekende schrijver John Bunyan heeft ook geschreven over een reis. De Christen- en Christinnereis op weg naar de eeuwigheid. De Christenreis is na de Bijbel een van het meest gelezen christelijke boek ter wereld. Speciaal voor jongeren heeft Corrie van der Bas het verhaal van de blinde dochter Mary Bunyan opnieuw geschreven. D.V. woensdagavond 23 oktober 2019 laat schrijfster Corrie van der Bas iets zien en horen over dit mooie en meeslepende boek! Iedereen is van harte welkom om 19.30 uur. Koffie en thee staat klaar en voor de kinderen is er frisdrank met wat lekkers. Er zijn geen kosten aan verbonden. Uiteraard zijn alle mooie nieuwe (kinder)boeken te koop!