Alles onder één dak bij Westerink Stucadoors

Westerink Stucadoors heeft een goed jaar gedraaid. Afgelopen voorjaar is het bedrijf uitgebreid, naast stucwerk bieden de mannen nu ook afbouwwerkzaamheden. Met een aantal nieuwe personeelsleden erbij is er een stuk expertise op diverse vlakken binnengehaald.
Ontzorgen
“Stuken, schilderen binnen en buiten, sauzen van wanden en plafonds, tegelzetten en timmerwerk binnen en buiten zijn onze specialiteiten. Een eindproduct van ons is daarom ook echt áf.
De aannemer of eindgebruiker hoeft niet nog een andere partij in te huren”, vertelt Lunteraan Jacco Westerink, eigenaar van het bedrijf. “De uitbreiding was een wens die al langer leefde bij de ambitieuze ondernemer. Een gouden concept, dat blijkt het zeer brede aanbod van werkzaamhede wel te zijn. “Met alles onder één dak is het grote  voordeel dat we werkzaamheden en ook planningen op elkaar kunnen afstemmen. Van veel klanten horen we dat dit hen enorm ontzorgt.”
Uitdaging
Twee grote projecten vlakbij huis betroffen twee kerken in Lunteren. “Bij de Oude Kerk in het centrum ging het om een renovatieopdracht.
De nieuwe kerk van de Hersteld Hervormde Gemeente, aan de rand van het dorp bij de Rondweg, hebben we twee jaar geleden ook gestuukt. De uitdaging zat hierbij in de toren. Die is 25 meter hoog en door ons geheel voorzien van stucwerk.” Variatie aan projecten Naast rechtstreeks werken voor particuliere  en zakelijke klanten, wordt Westerink Stucadoors veel ingehuurd door aannemers. “Die variatie aan projecten spreekt ons erg aan. Zo zijn we de ene keer aan het werk bij de renovatie van een monumentaal pand en kort daarna een splinternieuw zwembad aan het stuken.”
Zwembad
De sympathieke alleskunner doelt bij dit laatste voorbeeld op het zwembad op onderstaande foto, waar zij het zwembad hebben gestuukt, de ruimte hebben gesausd en lakwerk van het hout binnen en buiten hebben verzorgd. Ook op zoek naar een totaaloplossing voor uw verbouwing of nieuwbouw? Mail naar info@westerink-afbouw.nl of bel naar Jacco Westerink via 06 –15 21 34 51.


Het zwembad dat door Westerink Stucadoors is afgewerkt.