5 jaar Voor Verf en Wonen van den Brandhof: Oktober-woonmaand = oktober actiemaand

Henk de Rooy

LUNTEREN – Op 29 september 2017 vond de opening plaats van de toen nieuwe interieurspecialist Voor Verf en Wonen van den Brandhof. In de achterliggende vijf jaar heeft het team haar klanten weten te verrassen door steeds weer nieuwe interieurelementen toe te voegen aan het assortiment.

Het zijn de speciaalzaken die iets eigens toevoegen aan het winkelaanbod. Zo’n winkel is interieurspecialist Voor Verf en Wonen van den Brandhof in Lunteren, gevestigd aan de Dorpsstraat 123. Het team heeft de kennis, expertise en service in huis die tot ver in de regio wordt gewaardeerd. Van advies en inmeten tot aan montage! “Het eerste lustrum vieren wij met u als klant in de maand oktober (woonmaand), er komt een leuke actie aan die wij bekend maken op Instagram en Facebook!’’

Een echt thuis

Een nieuw interieur brengt uiteraard veel vragen met zich mee. Welke kleuren gaat u toepassen en hoe kunnen deze het beste gecombineerd worden? Welke stijl wilt u creëren? Hoe kunt u, uw ruimte zo optimaal mogelijk benutten? Vragen waarmee Bianca, Jannie, Bertus en inval- en zaterdagkracht Janita wel raad mee weten.

“Klanten komen bij ons om stijladvies voor enkele kamers of voor een compleet huis. Ze zijn verhuisd en hebben nog niet echt een idee, hoe hun persoonlijke wensen te vertalen naar de inrichting van hun woning. Wij helpen hen daarbij om een sfeervol thuis te maken. Ons advies is dan om samen met de klant het huis door te lopen, om foto’s en aantekeningen te maken. In de winkel in Lunteren maken wij een compleet plan. Dit wordt dan voorgelegd aan de klant. Samen kijken wij dan wat de mogelijkheden zijn.’’ Zij hebben een breed kleurenpalet voor uw interieur en exterieur. Ook voor behang, raamdecoratie, vloerkleden, gordijnen e.d. kunt u terecht bij Voor Verf en Wonen van den Brandhof.

Warmte en sfeer

Tijdens het gesprek in de winkel komt ook de huidige energiecrisis aan bod. “Met de huidige, hoge energieprijzen is onze tip: het isolerende effect van (over)gordijnen. Deze zijn in allerlei soorten stoffen en kleuren verkrijgbaar. Naast het isolerende effect, brengen gordijnen warmte en sfeer in de kamer. Ook zien wij het vloerkleed terugkomen in het interieur. Onder de bank of (eet)tafel geeft een vloerkleed een warm gevoel aan de voeten. Door slim gebruik te maken van de combinatie met gordijnen en vloerkleden, kunt u besparen op de energierekening.’’

 

Enkele praktische tips van Voor Verf en Wonen van den Brandhof om energie te besparen:

  • Isolerende gordijnen houden warmte vast.
  • Dikke stoffen hebben een hoge isolerende en geluiddempende werking.
  • Kies voor gordijnen van het plafond tot aan de vloer.
  • Plaats een gordijn voor een tochtende voordeur en trapopgang.

 

Elektrische raamdecoratie

Sinds kort is er een nieuw product in het assortiment van de interieurspecialist: de. Deze is zowel met de app als afstandsbediening aan te sturen. Bent u nieuwsgierig geworden naar dit product of naar een van de andere producten? Loop dan eens vrijblijvend naar binnen in de winkel aan de Dorpsstraat 123 in Lunteren.

Lees hier de online krant van deze week.