Lunterse bedrijvengids

Welmo Metaalbewerking

Welmo Metaalbewerking

Welmo is gespecialiseerd in de productie van metalen frames en metalen onderdelen voor winkelinrichting en interieur. We zijn opgericht in 1990 en werken met een gedreven en flexibel team vakmensen in onze werkplaats in Lunteren.


Welmo Metaalbewerking is een metaalbewerkingsbedrijf dat zich met name richt op projectwerk in en om winkels en bedrijfspanden. Onze belangrijkste specialisaties zijn het maken van stalen constructies voor winkelinrichting, stalen frames voor meubels en speciaal laswerk. Naast dat we sterk zijn in het maken van deze producten, ligt onze kracht in het meedenken met de klant over een effectief ontwerp. Het grootste deel van onze opdrachtgevers bestaat uit interieurontwerpers, interieurbouwers en aannemers.

Welmo Metaalbewerking is opgericht in 1990. Al 30 jaar waarderen klanten ons meedenkend vermogen en onze korte lijnen, waardoor we vlot een zo kwalitatief en effectief mogelijk product kunnen leveren. Ook staan wij bekend om onze snelle levertijd, die standaard 3 weken bedraagt, en onze constante kwaliteit. Met de hand gelaste producten met hart voor het vak!

Welmo Metaalbewerking

  • Kauwenhoven 31
  • 6741 PW Lunteren

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op