Lunterse bedrijvengids

Altijd dagverse groenten en fruit

Van Eldik groenten

Met 50 jaar ervaring heeft Gert van Eldik VOF Groenten en fruit enorm veel productkennis in huis en gaat hij altijd voor dagverse kwaliteit!


Al 50 jaar familiebedrijf in groenten en fruit

NuFruit.nl is onderdeel van Gert van Eldik vof Groenten en Fruit, te Otterlo. Al bijna 50 jaar een familiebedrijf. Wij beschikken mede daardoor over een enorme schat aan productkennis, marktkennis en een eigen teler-netwerk.

Onze voorraden worden dagelijks vers aangevuld en hebben een snelle doorlooptijd. Juist daarom kunnen wij ook online garanderen dat de bestellingen gedaan via NuFruit.nl altijd van dagverse kwaliteit zijn! Elke bestelling gedaan via NuFruit.nl wordt pas op de leveringsdag zelf vanuit de verse aanvoer verpakt en bezorgd.

Plastic besparen

Bestellingen worden verpakt en bezorgd in kisten of dozen van onze sinaasappelen of bananen. Op deze manier beperken wij het onnodig gebruik van (plastic) verpakkingsmaterialen. Enkel bij producten waarbij het noodzakelijk is voor de houdbaarheid of ter bescherming tijdens het vervoer, zal apart verpakkingsmateriaal gebruikt worden. In sommige gevallen kan dit een plastic verpakking zijn.

Op deze manier wordt uw bestelling op een zo zorgvuldige en milieubewuste manier als mogelijk is verpakt.

Deze kisten of dozen nemen wij, wanneer wenselijk, bij uw eerstvolgende bezorging weer mee retour. Zet deze desgewenst bij een volgende levering, bijvoorbeeld bij uw voordeur neer of geef deze aan de bezorger mee retour.

Op dit moment is NuFruit.nl nog in een beperkt marktgebied actief. Wij hopen dit in de nabije toekomst te kunnen uitbreiden.

Van Eldik groenten

  • Arnhemseweg 48
  • 6731 BT Otterlo

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op