Lunterse bedrijvengids

Shoe and More Lunteren Logo

Trendy schoenen voor jong en oud

Shoe & More

Shoe and More is een jonge, hippe en trendy schoenenwinkel die voor ieder wat wils verkoopt. Zowel voor dames, heren, jongens en meisjes. De winkel ligt in het gezellige dorpje Lunteren, op de Veluwe. We hebben gekeken wat voor stijl het beste paste bij het dorp en hebben de winkel daarop aangepast. Zo heeft de winkel een gezellige en gemoedelijke uitstraling waar de klant zich snel op zijn gemak zal voelen. Wij zijn ook rolstoeltoegankelijk.


Shoe and More is opgericht in augustus 2010 aan de Dorpsstraat 165 in Lunteren.

In maart 2013 zijn wij verhuisd naar Dorpsstraat 129 en in maart 2014 is de winkel na een verbouwing van 2 maanden in een heel nieuw jasje gestoken. Dit pand ligt centraal in het dorp en is makkelijk te vinden. (Het Nieuwe Erf)

Vanaf maart 2015 is de hele webshop onder de loep genomen en hebben we bijna de hele dames, heren en kindercollectie online staan. Het enigste wat we niet online hebben zijn onze sjaals, en sieraden.

We zouden dat graag willen laten zien, alleen dat is te veel en zit een te snelle omloop in om dat op de webshop te tonen (misschien in de toekomst).

Lunteren is een fris en vernieuwend dorp geworden in de laatste paar jaren, veel nieuwe winkels gekregen en de service en klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Kortom, zeker de moeite waard om een keer een bezoekje te brengen!

Shoe & More

  • Dorpsstraat 129
  • 6741 AE Lunteren

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op