Lunterse bedrijvengids

Groeien in de Gelderse Vallei

Rabobank Gelderse Vallei

De Rabobank is een coöperatie. We hebben geen aandeelhouders, maar leden. Dat maakt ons anders dan andere banken. Als lid denkt u met ons mee. Over ons beleid en over het besteden van onze winst bijvoorbeeld.


Groeien in de Gelderse Vallei

De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland én aan het duurzaam voeden van de wereld. Ja, we zijn ambitieus – maar we doen het niet alleen. In de Gelderse Vallei pakken we issues op, samen met onze klanten én samen met onze partners. Stap voor stap creëren we met impact vooruitgang op zelfredzaamheid, ondernemerschap, lokale leefomgeving en food.

Onze maatschappelijke impact in Nederland
Rabobank wil een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland. Onze speerpunten daarbij zijn zelfredzaamheid, ondernemerschap, lokale leefomgeving en food.

Zelfredzaamheid
Wij investeren met innovatieve producten en diensten in specifieke doelgroepen zodat zij financieel zelfstandig(er) kunnen worden en blijven.

Ondernemerschap

Wij helpen ondernemers met innoveren en groeien en we stimuleren de circulaire economie in de regio.

Lokale leefomgeving
Vitale leefomgevingen zijn essentieel. Rabobank draagt bij aan duurzame lokale activiteiten die de leefomgeving en de sociale cohesie door sport, cultuur en het verenigingsleven versterken.

Food
Met kennis, netwerken en financiering helpen wij de hele voedselketen te verduurzamen.

Loop binnen met uw woonvragen

Met al uw vragen over hypotheken kunt u zonder afspraak binnenlopen bij Rabobank Gelderse Vallei. Tijdens ons inloopspreekuur kunt u uw vragen stellen aan onze adviseurs. U krijgt in snel meer inzicht in hoeveel u kunt lenen, inclusief de bijbehorende maandlasten.

Tijd en locatie
U kunt iedere vrijdag tussen 15.00 en 17.00 uur bij ons binnenlopen op de volgende locaties:

  • Torenplein 2 in Barneveld.
  • Dorpsstraat 69 in Lunteren.
  • Dorpsstraat 38 in Woudenberg.
  • Van den Berglaan 2 in Voorthuizen.

Natuurlijk bent u ook op een andere dag van harte welkom. Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek met een van onze adviseurs.

Rabobank Gelderse Vallei

  • Torenplein 2
  • 3772 CX Barneveld

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op